Same Old Problem
PhotoCamel: Your friendly photo community, with free discussion forums, digital photography reviews, photo sharing, galleries, downloads, blogs, photography contests, and prizes.
 

Go Back   PhotoCamel - Your Friendly Photography Forum > PhotoCamel Miscellany > Suggestions / Questions

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 08-08-2008   #1
Guanaco
 
Location: Odenton, MD
Posts: 455
CamelKarma: 65126
Editing OK?: Ask First
Constructive Critique?: Yes
Default Same Old Problem

Cannot get images to appear in a thread. I right click on the iamge, go to properties, copy the address but then nothing appears. I use pbase and google. What am I doing wrong?
Try to get these to show up and then provide instruction please.
Thanks.
JT

Picasa Web Albums - Bella - Return To For...

Skyline-4.jpg photo - jeff taylor photos at pbase.com

__________________
Members don't see ads in threads. Register for your free account today and become a member of PhotoCamel to open up the site's many benefits and features.
JST1 is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2008   #2
Llama
 
Location: New Jersey
Posts: 510
CamelKarma: 367
Editing OK?: Yes
Constructive Critique?: Yes
Default Re: Same Old Problem

roncgizmo is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2008   #3
F1 Camel
 
Eero Makela's Avatar
 
Location: Toronto
Posts: 4,410
CamelKarma: 8600328
Editing OK?: Ask First
Constructive Critique?: Yes
Default Re: Same Old Problem



Add the URL from the right click properties into the insert image function

http://lh6.ggpht.com/PuppyLove.bella...jpg?imgmax=576
__________________
Eero Makela
Photographies des femmes pour les hommes.


Eero Makela is offline   Reply With Quote
Old 08-08-2008   #4
Llama
 
Location: New Jersey
Posts: 510
CamelKarma: 367
Editing OK?: Yes
Constructive Critique?: Yes
Default Re: Same Old Problem

Did you click on the insert image icon just above the text box and paste it in?
roncgizmo is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008   #5
PhotoCamel Supporter DONATED
Photocamel Master
 
mcbit's Avatar
 
Location: Hard at work.........well that was a shock!
Posts: 6,589
CamelKarma: 1049806
Editing OK?: Ask first
Constructive Critique?: Yes
Default Re: Same Old Problem

If you are posting from PBase the URL does not include the file extension and hence does not link properly.

When you paste the URL into the 'Picture Dialogue' just add '.jpg' to it and it should work (provided it is a jpg of course)
__________________
-mcbit

'Twelve significant photographs in any one year is a good crop.'
Ansell Adams

My SmugMug Piccies
My PBase Snaps
mcbit is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008   #6
Llama
 
Location: New Jersey
Posts: 510
CamelKarma: 367
Editing OK?: Yes
Constructive Critique?: Yes
Default Re: Same Old Problem

roncgizmo is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008   #7
Llama
 
Location: New Jersey
Posts: 510
CamelKarma: 367
Editing OK?: Yes
Constructive Critique?: Yes
Default Re: Same Old Problem

Pbase works fine as well.. All I did was copy paste into the image box without changing anything
roncgizmo is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008   #8
PhotoCamel Supporter DONATED
Photocamel Master
 
mcbit's Avatar
 
Location: Hard at work.........well that was a shock!
Posts: 6,589
CamelKarma: 1049806
Editing OK?: Ask first
Constructive Critique?: Yes
Default Re: Same Old Problem

There's no image there Ron!
__________________
-mcbit

'Twelve significant photographs in any one year is a good crop.'
Ansell Adams

My SmugMug Piccies
My PBase Snaps
mcbit is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008   #9
PhotoCamel Supporter DONATED
Photocamel Master
 
mcbit's Avatar
 
Location: Hard at work.........well that was a shock!
Posts: 6,589
CamelKarma: 1049806
Editing OK?: Ask first
Constructive Critique?: Yes
Default Re: Same Old Problem

I post almost all of my images from PBase you need to add ".jpg"
__________________
-mcbit

'Twelve significant photographs in any one year is a good crop.'
Ansell Adams

My SmugMug Piccies
My PBase Snaps
mcbit is offline   Reply With Quote
Old 08-09-2008   #10
Llama
 
Location: New Jersey
Posts: 510
CamelKarma: 367
Editing OK?: Yes
Constructive Critique?: Yes
Default Re: Same Old Problem

That's odd, I see it on my end


__________________
Members don't see ads in threads. Register for your free account today and become a member of PhotoCamel to open up the site's many benefits and features.
roncgizmo is offline   Reply With Quote
Reply

« PhotoCamel - Your Friendly Photography Forum > PhotoCamel Miscellany > Suggestions / Questions »


Share this topic:

Thread Tools
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help! problem noa Image Editing 2 09-24-2007 09:40 AM
New Lightroom problem golfer Image Editing 9 05-22-2007 08:12 PM
PhotoCamel server problem or my problem? Uncle Frank Suggestions / Questions 5 02-18-2007 05:44 PM